18.4.08

TOFU

Elaborado a partir da soia (soja), de cor blanco e textura máis ou menos firme.

Importantísima fonte de proteínas vexetais. Contén ademais todos os aminoácidos esenciais. É máis suave e dixestivo que os alimentos ricos en proteínas como a carne, os ovos ou o leite. É baixo en calorías. Non ten colesterol e ademáis axuda a reducir os niveis de colesterol no sangue. Contén lecitina (boa para o colesterol e a memoria). Ten máis calcio e minerais que a carne.Non contén conservantes, colorantes nin productos químicos.

3 comentarios:

Sandruki dijo...

ola**

bueno muy interesante esto del tofu
pero en vez de parecer carne parece
plastilina jeje
bss

Raquel dijo...

PERO SI NON É CARNE!!! É queixo de soja...Pero que liches???

Sandruki dijo...

uyuyuy como ando yo jeje
como dijiste lo de que tiene mas proteinas que la carne se me quedo eso de la carne y se me fue la olla jeje!ke boba