Importantísima fonte de proteínas vexetais. Contén ademais todos os aminoácidos esenciais. É máis suave e dixestivo que os alimentos ricos en proteínas como a carne, os ovos ou o leite. É baixo en calorías. Non ten colesterol e ademáis axuda a reducir os niveis de colesterol no sangue. Contén lecitina (boa para o colesterol e a memoria). Ten máis calcio e minerais que a carne.Non contén conservantes, colorantes nin productos químicos.
18.4.08
TOFU
Elaborado a partir da soia (soja), de cor blanco e textura máis ou menos firme.
Suscribirse a:
Enviar comentarios (Atom)
3 comentarios:
ola**
bueno muy interesante esto del tofu
pero en vez de parecer carne parece
plastilina jeje
bss
PERO SI NON É CARNE!!! É queixo de soja...Pero que liches???
uyuyuy como ando yo jeje
como dijiste lo de que tiene mas proteinas que la carne se me quedo eso de la carne y se me fue la olla jeje!ke boba
Publicar un comentario