29.11.08
Para "El Padrino"
A sacarina é o edulcorante artificial máis antiguo. Descubriuse en 1879 mais o seu uso aumentou durante as dúas Guerras Mundiais debido á falta de azúcar.
É 300 veces máis dulce co azúcar aínda que como ten un regusto un pouco amargo moi a miúdo asóciase a otros endulzantes artificiais (ciclamatos e aspartamo).
Pode aparecer en forma de pastillas, gránulos, polvo ou líquida. Químicamente é unha imida o-sulfobenzoica. Denomínase na industria alimentaria coas siglas E954.
Suscribirse a:
Enviar comentarios (Atom)
6 comentarios:
E en canto o aporte calórico,como vai?
ahhh..... el viernes a la tarde estuvimos estudiando la teoría de la mecánica cuántica donde nos viste.
SEGURO!!!
Padrino no digas mentiras! estamos tomandonos un café! xdxdxd.....
mi abuela toma sacarina,, creo!:S.... jajajaja,,,
bSs
Pero os nenos poden tomar café????
Os nenos non pero eles xa non son nenos...! =)
Publicar un comentario