12.12.09
UHHHMMMMMMMMMMMMMM!!!
Turrón de Alicante: é unha masa de mel, azúcar, clara de ovo e améndoas marconas enteiras. É o que coñecemos como turrón duro.
Turrón de Jijona: Consistente nunha masa moída de mel, azúcar, clara de ovo e améndoas marconas. É o turrón blando.
En Italia e en Dinamarca o turrón tamén existe, cos nomes de torrone e fransk nougat respectivamente. Nos Países Árabes e Israel existe un dulce moi parecido, chamado jalva ou turrón de sésamo, feito con sésamo moído, mel, e ás veces froita ou pistachos.
Suscribirse a:
Enviar comentarios (Atom)
4 comentarios:
rico rico jeje
ai, raquel, por favor, non me poñas eso diante que me entra o vicio!!! ;P
Todo boísimo pos nosos dentiños.....ains!
tranqui, sideral, que o blando tamén está bo...jurjurjur
Publicar un comentario